Svartlistad


Dumpucko.se har beslutat att svartlista följande företag/organisationer p g a deras beteende och/eller deras produkter/tjänster. 


Benders Sverige AB

Undermåliga betongtakpannor och kundhantering


J Bil AB Vällingby

Undermålig kundhantering och administration


Mazda Sverige

Omfattande kvalitetsbrister på deras fordon. Lacken släpper, backspeglar kan inte fällas in på vintern (el), backkamerorna fungerar sporadiskt, när farthållaren används "rycker" bilen till titt som tätt (motorfel?), felaktig aerodynamik (vid regn går det inte att ha fönstren fram på glänt). Japansk kvalitet brukar vara mycket god, men här har man missat rejält.


Bostadsrättsförening i Blackeberg

Låter inte "ägarna" få insyn i verksamheten och styrelsen bedrivs som klubben för inbördes beundran


Spånga Tennis och Bordtennisklubb

Undermålig personalhantering, konstaterade konstigheter i verksamheten som ingen bryr sig om att se närmare på, revisorer som inte undersöker påtalade missförhållanden, oförskämda mail går ut till de anställda osv. Att man också är nästan dubbelt så dyra för sin tennisskola jämfört med närliggande klubbar gör inte saken bättre.


Miniinthebox.com

Extremt lång leveranstid, dyra avgifter för tull, felaktiga beskrivningar av produkterna, dålig kundhantering, återbetalar inte värdet på felaktiga produkter.


CGI Sverige

Trots priser och utnämningar har man haft en otroligt dålig personalpolitik under många år. Personal har kallats in till 2-3 chefer och pressats till att säga upp sig vid neddragningar i verksamheten. Andra har systematiskt trakasserats för att avsluta sin anställning. Här har vi fått in ett stort antal tips från Er läsare. Ett företag som man inte bör söka anställning hos.


Tierps kommun

Dålig personalpolitik, i ett flertal utredningar och artiklar påvisade missförhållanden. Avser mandatperioden fram till 2018.


Göteborgs stad

Här behöver man bara läsa pressen för att inse att staden fortfarande dras med korruption som är omfattande.


Stockholms stad

I huvudstaden finns det inga medier som granskar hur staden sköts. Det kommer någon skandal emellanåt men ingen verkar bry sig. Organisationen verkar minst sagt rörig. Stadens hemsida gör inte saken bättre. Det är svårt att hitta och när man väl hittar rätt instans så hamnar man ändå fel. Den stora satsningen på Skolplattformen blev väl mer ett "platt fall". Det är inte mycket som fungerar och föräldrarna blir frustrerade. Hur kan man t ex slarva bort dokumentation för elevernas utvecklingssamtal? Konfidentiell information på vift. Har man anmält det enligt GDPR? Skulle inte tro det.


Huawei mobiltelefoner

Att bli osams med Trump var ju inte bra. Nya telefoner får ju inte tillgång till Play. Så användningsområdet blir begränsat, om man inte talar kinesiska. Men även äldre telefoner är mycket bristfälliga. De är svåra att synkronisera och koppla till aktivitetsarmband, de har en otroligt dålig WiFi-enhet varför täckningen blir mycket dålig. Vi har fått in många tips om deras mobiler.


Till dessa företag/organisationer kan vi endast utbrista i ett skäms!


Vi uppmanar Er läsare att bojkotta dessa företags/organisationers tjänster och produkter.